• nieuws

Wij vliegen 9 september met vluchtelingenkinderen!

De voorbereidingen zijn al weer in volle gang voor de grote vliegdag op 9 september aanstaande. Het luchtruim zal deze dag weer gevuld zijn met talloze vliegtuigen (we hebben al weer 16 enthousiasten piloten die met hun vliegtuigen meedoen!). Dit jaar vliegen we met nieuwe Nederlanders: gezinnen die uit Syrië of Eritrea zijn gevlucht en inmiddels een status hebben in ons land. Deze gezinnen hebben het buitengewoon zwaar gehad, en daarom gaan wij ze een dag bezorgen om nooit te vergeten. Er zal weer van alles te doen zijn op de grond en in de lucht. We kijken er met z’n allen weer enorm naar uit! Tot dan! Bevlogen groeten van het kernteam FLY4U!

Bel of mail ons:

Uterwei 20, 9284 XL,