Leuk dat je onze site hebt bezocht! We vinden het leuk als je een berichtje achterlaat!

(op dit moment staat het vanwege een werkzaamheden in de website uit)

Reacties (19)

• Prachtige site, fijn om te lezen, te bekijken en te luisteren.Je hoeft de lucht niet eens meer in maar daar zullen jullie het wel niet mee eens zijn.
    Heel veel succes! Een prachtig plan.
    Ik hoop dat jullie heel veel mensen blij zullen maken.

• Jan Bernhard Dijkstra

Beste broer c.s.

Mooie website en een geweldig initiatief!
    Kunnen vliegen is prachtig!

liefs, je broer, JB

• Inglorious G, ben inmiddels trots aspirant lid van de subleage ‘frituur in de reigerflat’! Kom maar op met die storting voor FLY4U!

• Beste medewerkers van Stichting Fly4U,

Wat gaaf en bijzonder wat jullie gaan doen in september. Wat zal het een topervaring worden voor de kinderen en onvergetelijk! Succes met de voorbereidingen!!

Groetjes de zus van Karsten,

Riemy

• Hallo Fly4u, ik heb hier 2 kinderen die niet kunnen wachten tot de 15de !! Ze hebben er ongelooflijk zin in !!
    Super idee, bedankt !

• Met veel enthousiasme aan het werk om er een feestelijke en stralende dag van te maken. Morgen komen we wer bij elkaar om de puntjes op de i te zetten.

• Wat een mooi initiatief!
    Vijf kinderen die bij ons in de crisisopvang wonen hebben een ticket en kunnen niet wachten!
    Groet, Barbara Raven, hoofd crisisopvang De Kei

• Beste Fly4U organisatoren,

Alles is tot nu toe prima geregeld lijkt mij.
    Ik hoop van harte dat jullie a.s. zaterdag een prachtige dag mogen hebben met de kinderen en dat de weersomstandigheden mee zullen werken.
    Zaterdag 1 september ben ik met mijn zoon Karsten de lucht in geweest.Het zicht was overweldigend. Dit wens ik iedereen toe komende zaterdag.

Hartelijke groet,
    Janny Dijkstra

• Mijn dochter mag zaterdag ook de lucht, ze heeft er heel veel zin in!!
    Ze zei net tegen me: als ik midden in de nacht wakker wordt ga ik me wel aan kleden en mn haar kammen. (stel je voor dat we te laat komen…)

• Beste medewerkers van Fly4u,

Wat fantastisch dat het weer mee zit en DE dag morgen doorgaat! Al jullie inzet is super en de kinderen gaan vast helemaal genieten! Succes met de laatste voorbereidingen en veel plezier morgen!!

Groetjes Riemy Zwarts

• Hey fly4u medewerkers ik en mijn broertje hebben ontzettend genoten van vliegdag gisteren. Ik was echt super zenuwachtig maar dat ik samen heb gevlogen met mijn piloot Freerk Bouwer was ik helemaal niet meer bang om te vliegen ik heb nu zelf het gevoel dat het in lucht veiliger is dan op de grond. Nou ontzettend bedankt voor de fantastische dag Fly4u We houden van jullie!!! Met groetjes van Ineke.

• Geweldige dag! Normaal gesproken ben ik een ‘down-to-earth person’, maar nu ben ik nog steeds in de wolken!
    Als ik de foto’s bekijk beleef ik de dag opnieuw. De gezichtjes zeggen alles. Het plezier en genieten straalt ervan af.

• We zijn nog maar een paar dagen verder maar het is nog steeds nagenieten .Als je de glinstering in de ogen van je kind ziet zie je ze automatisch ook bij de ouders.Het was echt grandioos
    Dus nogmaals iedereen hartelijk bedankt
    En ik hoop dat er nog veel meer kinderen en ouders blij gemaakt kunnen worden met zo een topdag als dat wij hebben mogen meemaken
    groetjes Fam Hoopman

• Fly4u 2013……..Een dag met een gouden randje, 7 september 2013 . Alle acties en al het werk wat in de aanvang naar de Fly4u 2013 is ingezet kwam zaterdag in een explosie van positieve energie naar buiten. Ruim honderd kinderen hebben genoten van allerlei activiteiten, maar vooral genoten van een echte luchtdoop, een vlucht boven Drachten en omgeving. De vrijwillgers, of het nu piloten, grondtroepen of een havenmeester was , iedereen genoot mee. Wat een enthousiame, wat een inzet en wat een topprestatie. Een dag met een brede gouden rand om niet te vergeten.

• Toen we weggingen van deze ontzettend gave dag wilden we wel iedereen de handen schudden.
    Wat een ontzettend gave dag en wat een ontzettende hoop lieve vrijwilligers! Heel erg bedankt voor alles: echt gevlogen , heerlijk gegeten en gedronken, mooie autoritten gemaakt en met prachtig haar en een gevulde tas naar huis.
    Kan niet beter!!

• Onze zoons hebben heel erg genoten 6 september van de vliegdag!
    Een groot compliment voor alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt,
    waardoor wij als gezin ook even onze zorgen opzij konden zetten.

• Beste mensen,
    Vandaag was ik bij een gezin, wat ik begeleid vanuit vluchtelingenwerk. Wat een blijde gezichten trof ik daar aan en wat hadden ze veel te vertellen! Ook deze familie was afgelopen zaterdag bij jullie in Drachten te gast. Wat hebben ze genoten van alle activiteiten !!!! De cockpitfoto en het luchtdoopcertificaat hangen op een prominente plaats in de kamer. Deze dag was een dag waar ze nog lang over zullen praten!
    Vriendelijke groet
    Marjan Hoekstra.