Er staan weer nieuwe foto’s en video’s online!

Klik op foto’s in de menubalk om weer nieuwe foto’s te zien van de vliegdag afgelopen zaterdag! Ook staan jullie er nu allemaal op als co-piloot. Wil je jouw foto in origineel formaat digitaal ontvangen? Stuur een mail naar: info@stichtingfly4u.nl . Dan sturen wij je de gewenste foto toe!

Ook zijn er drie video’s online gezet, waaronder de route die jullie zelf gevlogen hebben!

Er staan ook weer nieuwe foto’s tussen die door jullie via de site zijn ge-upload. Mailen kan ook nog steeds naar info@stichtingfly4u.nl . Wij zetten ze voor je op de website.