Groot Drachtster Dictee sponsort FLY4U met EUR 5.000!

GDD2013_03Rotary Club Drachten de Wouden heeft ervoor gekozen om de opbrengst van het jaarlijks door hen georganiseerde evenement, het Groot Drachtster Dictee, te schenken aan Stichting FLY4U.

Het was een prachtige avond (met een mooi maar ook moeilijk dictee!). Nadat de winnaars van het dictee hun prijs in ontvangst hadden genomen (een lesvlucht aangeboden door vlieclub Fryslân) ontvingen wij deze prachtige cheque uit handen van burgemeester Tjeerd van Bekkum.

RC Drachten de Wouden, BEDANKT!!!

Op de foto v.l.n.r: Stefan van den Berg (voorzitter Rotary Drachten de Wouden), Mieke de Kluijver (secretaris FLY4U), Karsten Dijkstra (voorzitter FLY4U) en Tjeerd van Bekkum (burgemeester Smallingerland)

2013, Sponsoren