Warmlopers geven kinderen vleugels!

zwaaien

De enthousiaste Zwolse hardloopgroep www.warmlopers.nl heeft Stichting FLY4U geadopteerd als goede doel om voor te lopen in 2013! 8 juni was het zover: De Zwolse Halve Marathon werd door 55 warmlopers uitgelopen met prachtige tijden.  Naast deze sportieve prestatie, is er een fantastisch geldbedrag binnen gehaald, waar we op 7 september een onvergetelijke vliegdag van kunnen organiseren voor 60 kids uit Zwolle en 60 kids uit Friesland die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken! Zij beleven de dag van hun leven met als hoogtepunt mee te vliegen als copiloot in een echt vliegtuig!

Alle sponsoren ontzettend bedankt!!!!!

LOGO

2013, Sponsoren