Skip to main content

Heb jij ook zo’n mooie boardingkaart gekregen?

130627 boardingkaart 2013 YES! Dan mag jij met ons meevliegen 7 september! Klik hieronder om in ons gastenboek te schrijven of je er al een beetje zin in hebt: https://stichtingfly4u.nl/gastenboek/ Het belooft een super gave dag te worden. Naast het zelf besturen van een vliegtuig als echte copiloot is er op het vliegveld van alles te doen. Wat dacht je van klimmen op een enorme rots van 8 meter hoog of het bedwingen van een stormbaan? Of je vlucht nog eens over doen op de Flight Simulator? Natuurlijk kunnen kinderen ook geschminkt worden en zullen Clown Poets en Clown Zwabber niet ontbreken. Ook zal er genoeg lekkers te eten en te drinken zijn. We noemen nog niet alles, maar je kan ervan verzekerd zijn dat er de hele dag genoeg te doen is voor iedereen! We zien je graag op het vliegveld en hopen op een stralende zon!

130627 boardingkaart 2013

YES! Dan mag jij met ons meevliegen 7 september!

Klik hieronder om in ons gastenboek te schrijven of je er al een beetje zin in hebt:

https://stichtingfly4u.nl/gastenboek/

Het belooft een super gave dag te worden. Naast het zelf besturen van een vliegtuig als echte copiloot is er op het vliegveld van alles te doen. Wat dacht je van klimmen op een enorme rots van 8 meter hoog of het bedwingen van een stormbaan? Of je vlucht nog eens over doen op de Flight Simulator? Natuurlijk kunnen kinderen ook geschminkt worden en zullen Clown Poets en Clown Zwabber niet ontbreken. Ook zal er genoeg lekkers te eten en te drinken zijn. We noemen nog niet alles, maar je kan ervan verzekerd zijn dat er de hele dag genoeg te doen is voor iedereen! We zien je graag op het vliegveld en hopen op een stralende zon!


Lees verder

 • FLY4U VLIEGDAG 9 SEPTEMBER 2023 GROOT SUCCES

  Gisteren hebben meer dan 100 kinderen hun vleugels uitgeslagen bij FLY4U. Naast meevliegen in een echt vliegtuig was er van alles op het vliegveld te doen, zoals klimmen op een 8 meter hoge rots, boogschieten, graffiti, schilderen, spelletjes en rondrijden in bijzondere en snelle auto’s! Een dag om nooit te vergeten, waarbij we geluk hadden […]
 • IT GIET OAN! DE GROTE FLY4U VLIEGDAG ZATERDAG 9 SEPTEMBER 2023 GAAT DOOR!

  We zijn superblij! De weersverwachtingen voor morgen zien er helemaal top uit voor een geweldig mooie vliegdag. Alle vrijwilligers staan te trappelen van ongeduld om er voor jullie, onze co-piloten, een onvergetelijke dag van te maken. Het wordt een mooie warme dag, vergeet je zonnebrandcrème en zonnebril dus niet mee te nemen! Tot morgen allemaal, […]
 • Zaterdag 9 september grote vliegdag FLY4U!

  Eindelijk is het zover! Na jaren van pauze door Corona kunnen we als FLY4U nu weer een mooie vliegdag op vliegveld Drachten organiseren. 120 kinderen uit Friesland en Overijssel zijn uitgenodigd om met ons mee te vliegen en een compleet verzorgde dag mee te maken! Onze co-pilootjes groeien op in moeilijke omstandigheden, dus een blije […]
 • Politieheli te gast op FLY4U dag Drachten

  Een helikopter van de luchtvaartpolitie was zaterdag 22 juni speciale gast op de vliegdag van Stichting FLY4U in Drachten. De vliegers deelden stickers uit en beantwoordden vragen van belangstellende kinderen en jongeren.
 • IT GIET OAN! DE GROTE FLY4U VLIEGDAG GAAT DOOR!

  We zijn superblij! De weersverwachtingen voor morgen zien er helemaal top uit voor een geweldig mooie vliegdag. Alle vrijwilligers staan te trappelen van ongeduld om er voor jullie, onze co-piloten, er een onvergetelijke dag van te maken.
 • stichting fly4U vliegdag 2019

  FLY4U vliegt 22 juni 2019 met kids in de knel

  Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land. Jammer genoeg zijn er ook veel kwetsbare kinderen die het moeilijk hebben. Kinderen die opgroeien in gezinnen met grote problemen.
 • FLY4U vliegdag 16 september 2018 gaat helaas niet door!

  Voor het eerst sinds ons 6 jarig bestaan hebben we het besluit moeten nemen om ook op de uitwijkdag van 16 september de grote vliegdag niet door te laten gaan.
 • stichting fly4U

  Wij vliegen 16 september met vluchtelingenkinderen!

  De voorbereidingen zijn al weer in volle gang voor de grote vliegdag op 9 september aanstaande. 
 • stichting fly4u

  120 jongeren de lucht in op eerste lustrum FLY4U

  Cessna O-2 Skymaster van Stichting Postbellum speciale gast op vliegveld Drachten
 • stichting FLY4U

  FLY4U geeft 10 september 2016 pleegkinderen weer vleugels!

  Het was een gezellige drukte afgelopen zaterdag op vliegveld Drachten. Stichting FLY4U organiseerde een bijzondere vliegdag, dit jaar speciaal voor pleeggezinnen van Jeugdhulp Friesland en Trias. Hoogtepunt van de dag was dat de kinderen als copiloot mee mochten vliegen in een echt vliegtuig. Daarnaast was er een programma boordevol activiteiten voor het hele gezin. FLY4U […]